+36-20-229-0653 info@paloc-sobarlang.hu

Himalája Só Mozsár
Alkoss valami újat a konyhában  a Himalája só mozsárral és törővel!  A mozsár sós íz leadásával ideális mártások, dippingek előkészítésére és tálalására. Továbbá alkalmas fűszerek, gyógynövények, fokhagyma őrlésére.
Számos előnye mellett a mozsár egyik legjobb tulajdonsága, hogy gyors, hatékony, és könnyű tisztítani. A Himalája Só Mozsár és a törő anyaga egyaránt teljesen természetes anyagból készült. Az aprítógépekkel szemben használatakor ép marad, nem roncsolódik a fűszernövények sejtfala, így elkerülhető a kesernyés, vagy egyéb mellékízek megjelenése. Törhetünk benne fűszernövényeket, borsot, bazsalikomot, kakukkfüvet, mentát…stb. Zúzhatunk benne magvakat, diót, mandulát, mogyorót, pisztáciát. Használhatjuk mákhoz, fokhagymához. A mozsárban készíthetünk szószokat, krémeket, pácokat, pestot.

Himalája grill sólap
A Himalája kősó sütőlap egy sokoldalú egészséges gasztro termék. Ízesítésre, sütésre, grillezésre, melegen és hidegen tartásra, fagyasztásra, tálalásra, szervírozásra egyaránt alkalmas.
Alapanyaga ugyanaz, mint minden Himalája sóból készült terméknek. Tiszta, kezeletlen, adalékanyag mentes, 100% természet. A sütőlapon készített húsokat, zöldségeket a Himalája só átjárja, és a benne lévő ásványi anyagokkal, nyomelemekkel gazdagítja azokat. Zsiradékmentes sütést, párolást tesz lehetővé, ez a tulajdonsága az egyik legegészségesebb ételkészítési móddá teszi. Használható gázégőn, sütőben, grillrácson, faszénen és fagyasztóban is.
A só antibakteriális anyagának köszönhetően szárazon vagy kevés vízzel tisztítható. Különböző méretekben elérhető.

Gourmet szakácsok leleményessége: a sótéglát izzó parázsra, vagy gázégőre helyezve felhevíthetjük . A forró só tömbön különféle ételeket, pl. halat, csirkét, steaket, zöldségeket lehet grillezni, illetve a meggrillezett ételt melegen tarthatjuk a tálalásig.  A húst, halat, zöldséget érdemes kisebb méretre vágni, egyszerre több elfér a sótéglán.

  • A sótéglán nem ég oda az étel, akár zsiradék nélkül süthetünk rajta
  • Ha több főre sütünk célszerű 2-3db-ot egymás mellé helyezni.
  • A sótégla alkalmas sushi, carpaccio , sajt tálak szervírozására.
  • Fantasztikus gasztronómiai élmény ha vendégeink az asztalnál maguk fejezhetik be sütést és az ízlés szerinti fűszerezést a felhevített sótéglán hiszen remekül tartja a hőt , akár a lávakő.
  • Egészen egyedi aromája lesz a sülteknek, zöldségeknek, érdemes kipróbálni!

Feles pohár:
Ideális választás Tequila illetve különböző röviditalok fogyasztásához.
Természetesen adódik hozzá a finom ásványi só íze a felhasználás közben.
Anyagának köszönhetően természetes módon áll ellen a baktériumok kialakulásának.
Könnyen tisztítható: használat után szárazra törlést igényel, hűvös helyen tárolandó. Nem tisztítható mosogatógépben, mert feloldódhat.
Tippünk: használat előtt a fagyasztóba helyezve fokozhatjuk az élményt!

  • Himalájai só tányér   5.870 ft,
  • Himalájai só mozsár   7.490 ft,
  • Himalájai só tequilás pohár   1.250 ft,
  • Himalájai só sütő tégla fém tartóval (vékonyabb)   7.360 ft,
  • Himalájai só sütő tégla fém tartóval (vastagabb)   8.610 ft.